Tájékoztatás általános iskolák 2018/2019. tanévre kijelölt felvételi körzetéről

Illusztráció: www.pixabay.com

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény  ( továbbiakban: Nkt.) 50. § (8) bekezdése alapján a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala meghatározta az általános iskolák felvételi körzetét, továbbá a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmények működési körzetét.

A nevelési-oktatási intézmények működéséről és a köznevelési intézmények névhasználatáról szóló 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet 24. § (1b) bekezdése alapján a megyeszékhely szerinti járási hivatal a kijelölt körzetekről február utolsó napjáig tájékoztatja a települési önkormányzatokat, az illetékességi területén működő általános iskolákat, a tankerületi központokat, valamint az Nkt. 50. § (10) bekezdése szerinti esetben a nemzetiségi önkormányzatot.

A fentiek alapján tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala által meghatározott általános iskolai felvételi körzethatárok megtekinthetők az alábbi linken:

hirdetmény felvételi körzethatárok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a pedagógiai szakszolgálatot ellátó intézmények működési körzete is a fenti linken érhető el.

Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Hatósági Főosztály, Hatósági Osztály