Újabb menetrend változások

Illusztráció: www.pixabay.com

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. december 9-től 2019. február 3-ig Gödöllő és Tura állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza. hirdetmeny_80_godollo_-_tura_1209-0203.pdf

A MÁV-START Zrt. tájékoztatta a Személyszállítási Közszolgáltatási Igazgatóságot, hogy 2018. december 9-től 2019. február 3-ig  Gödöllő és Tura állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a Budapest – Hatvan vasútvonalon az alábbi módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok.  Isaszeg – Gödöllő állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.    hirdetmeny_80a_godollo_-_tura_1209-0203.pdf

2018. december 9-től  2019. február 3-ig Gödöllő és Tura állomásokon végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonat módosított  menetrend szerint közlekedik.  

A módosított menetrendet a csatolt hirdetmény tartalmazza.  hirdetmeny_78_godollo_-_tura_1209-0203.pdf

Az okozott kényelmetlenségért szíves elnézésüket kérjük!

KTI KÖZLEKEDÉSTUDOMÁNYI INTÉZET NON-PROFIT KFT
SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI IGAZGATÓSÁG
KÖZPONTI KÖZLEKEDÉSSZERVEZŐ IRODA