Vécsey László országgyűlési képviselő levele

Tisztelt Aszódiak!

Az alábbiakban teljes terjedelmében közöljük Vécsey László megválasztott országgyűlési Képviselő Úr Sztán István Polgármester Úrhoz küldött levelét.

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Április 8-án Magyarország döntött!

Kérem, tolmácsolja Aszód lakosságának a köszönetemet, sokat segítettek abban, hogy Megvédjük Magyarországot!

Aszódon, 71%-os, magas részvétel mellett erősebb felhatalmazást kaptam mint 4 éve arra, hogy továbbra is képviseljem az aszódiak érdekeit a magyar törvényhozásban. Ez a nap a demokrácia ünnepe.

Hiszem, hogy a választás eredményével azok is nyertek, akik nem ránk szavaztak, akkor is ha még most nem így gondolják.

A magyarok úgy határoztak, hogy csak ők dönthetik el, kikkel kívánnak együtt élni Magyarországon. Ez a döntés kötelez bennünket. Családközpontú kormányzásra készülünk.

Stop Soros javaslatot még a választás előtt nyújtottuk be a parlamentnek, éppen azért, hogy az emberek ennek tudatában dönthessenek. Felhatalmazva érezzük magunkat az elfogadására.

Ahogy eddig, ez után is mindent megteszek a város lakóinak érdekében, hogy Aszódon folytassuk a megkezdett munkát, és továbbra is ebben az ütemben fejlődjön, szépüljön. Az ajtóm mindenki előtt nyitva áll, ahogy eddig is.

Tisztel Polgármester Úr!

Kérem, hogy Aszód város lakóinak érdekében továbbra is támogassa munkámat, hogy ugyan ebben a kiváló munkakapcsolatban tudjunk együtt dolgozni. Továbbra is, mikor időm engedi szándékozom részt venni a Testületi üléseken, támogatva a testület munkáját.

Gödöllő, 2018. április 13.

Barátsággal:
Vécsey László
országgyűlési képviselő

A levelet pdf formátumban itt találja meg.