Illegális hulladéklerakók felszámolása

Tisztelt Aszódi Polgárok!

Önkormányzatunk sikeresen pályázott illegális hulladéklerakók felszámolására. A pályázat a hulladék elszállítását és szabályos lerakását támogatja. Környezetünk védelme azonban közös ügyünk! Ezért hívom és várom Aszód lakosságát, tegyünk együtt közösen városunk tisztaságáért!

A nyár folyamán három alkalommal szervezünk lakossági hulladékgyűjtést:

  1. 2019. július 27-én, szombaton Aszód, Hatvani út bevezető szakaszán és a rekultivált hulladéklerakón. Találkozó szombaton reggel 9 órakor a volt laktanya Hatvani úti bejáratánál.
  2. 2019. augusztus 3-án, szombaton a Városréti út Tél utca kereszteződésétől a Hosszú völgy felé vezető út mentén. Találkozó szombat reggel 9 órakor a Városréti út Tél út kereszteződésénél.
  3. 2019. augusztus 10-én, szombaton a Berek erdőben. Találkozó szombaton reggel 9 órakor a Lakótelepi garázssor Berek erdő felőli oldalán.

A gyűjtéshez szükséges eszközöket (zsák, kesztyű) biztosítjuk. Kérem, hogy minél nagyobb számban vegyenek részt a szemétgyűjtési akcióban, hiszen olyan mennyiségben található városunk külső területein illegálisan lerakott szemét, hogy dolgozóink segítség nélkül nem tudják a szükséges mennyiséget összegyűjteni.

Tájékoztatom Önöket, hogy a városüzemeltetés dolgozói és közmunkásai további két helyszínen, a Városi Temetőnél és az Ady Endre utca végén is e pályázat keretében számolják fel az illegális hulladéklerakókat.

Sztán István
polgármester