QB Suli azonnali fizetési módról (QR kód, Fizetési Kérelem) szóló tájékoztatás

Örömmel értesítjük a Kedves Szülőket, hogy az aszódi Gyermekétkeztetési Intézményben is elindult a Magyar Nemzeti Bank által indított azonnali fizetés, így a QB Suli weboldalán már „QR kóddal” vagy „Fizetési kérelemmel” is tudnak menüt vásárolni.

Az átutalásokat ezentúl gyorsan és biztonságosan tudják elindítani, nem kell számlaszámokkal bajlódni, közlemény rovatot kitölteni.

A banki mobilalkalmazást használva kényelmesen végre lehet hajtani az átutalást, csupán a képernyőn megjelenő QR kódot kell beolvasni a banki mobilappal, majd jóváhagyni az utalást.

Fizetési kérelem esetében előzetesen meg kell adni a bankszámlaszámot, amire a fizetési kérelem érkezik, majd egy kattintással a jóváhagyást követően az utalás megtörténik.

Fontos kiemelni, hogy mind a két fizetési megoldás biztonságos! A sikeres tranzakciókat a számlatörténetből vissza lehet követni, de a QB suli weboldalán is kapnak a szülők értesítést.

A banki mobilapplikációk széles köre alkalmas már a QR-kódos fizetésre és fizetési kérelemre.

• Jelenleg QR-kódot olvasó banki mobilalkalmazások: Raiffeisen Bank, OTP Bank, Erste Bank, Takarékbank, Gránit Bank, CIB Bank

• Jelenleg fizetési kérelmet fogadó bankok: Raiffeisen Bank, OTP Bank, Erste Bank, Takarékbank, Gránit Bank