Ütemterv és útlezárások az önkormányzati és ipari területi utak kivitelezése során

Tisztelt Aszódi Polgárok!

Tájékoztatom Önöket, hogy az utak felújítása és új utak elkészítése időszakában az alábbi útlezárások lesznek elrendelve.

Önkormányzati utak

Kezdési időpont:  2017. szeptember 12-én

I.  ütem: Lezárásra kerül a Szent Imre utca Napsugár Óvoda előtti szakasza és a Mély út teljes szakasza – az Osváth Gedeon utcától.

Közlekedés ezen időszakban a Régész úton és Városréti úton lehetséges.

Nem lehetséges közlekedni a Szabadság tér Polgármesteri Hivatala előtti szakaszán sem. A felújítási munkálatok miatt a hivatal megközelítése a Petőfi utcából lehetséges majd.

II. ütem: Lezárásra kerül a Régész utca a Kossuth L. utcától a Nyár utcáig. Közlekedés ezen időszakban a Régész út északi szakaszán, Mély úton és a Városréti úton lehetséges.

III. ütem: Lezárásra kerül a Bocskai utca egy szakasza és a Bercsényi utca egy szakasza.

IV. ütem: Lezárásra kerül a Hegyaljai út alsó útszakasza –teljes út elkészítésének időszakában.

Ipari utak

Kezdési időpont:  2017. szeptember 12-én

I.  ütem: Galga utca, Céhmester utca, Iparos utca teljes szakaszában

II. ütem: Kerekréti út teljes hosszában.

A munkálatok utcánkénti ütemezéséről az ott lakókat és üzemek vezetőit kiértesítjük.

Kérem legyenek türelmesek, hogy a kivitelezők a munkálatokat zavartalanul eltudják végezni!

FONTOS!

Az Evangélikus Gimnázium Általános Iskola átadása előtt az Osváth Gedeon utcában forgalmi rend változás kerül bevezetésre a gyermekek biztonsága érdekében.

A Régész úttól a Szentkereszt utcáig egyirányú forgalom kerül bevezetésre. A Nyárád és Majna utcából csak balra a Szentkereszt utca felé lehetséges majd közlekedni.

Kérem Önöket, hogy az iskola reggeli kezdési és délutáni óráiban nagy figyelmet fordítsanak a közlekedésre.

Tájékoztatom Önöket, hogy a Régész utca Gimnázium előtti szakaszán, az Osváth Gedeon utca teljes hosszában és a Podmaniczky utca Gimnáziumi oldalán megnövekszik a gyalogos forgalom. Vigyázzunk gyermekeinkre!

FONTOS!

A Mély úton némi kiszélesítés után lehetséges lesz a két irányú forgalom 30 km/h sebességkorlátozás bevezetése mellett. Kérem Önöket, hogy ezen a szakaszon az udvariasság szabályai szerint közlekedjünk. Várható a megnövekedett gyalogos forgalom.

Fontos tudnivaló:

A Szabadság tér felújítási munkálatok befejezése után a Fő-tér mindkét oldalán lévő parkolók útvonalán 3,5 tonnásnál nehezebb gépjárművel közlekedni nem lehet. A Petőfi utca és Szent Imre utca közötti,- Fő-tér hátsó oldalán- a tehergépjármű forgalom nincs korlátozva, itt csak továbbra is „Megállni TILOS” közlekedési jelzés lesz érvényben.

Megértésüket előre is köszönjük.

Működjünk együtt – Városunk szebbé tétele érdekében – a befektetés a jövőbe vezet.

Tisztelettel,

Sztán István

Polgármester