Kezdőlap > Fontos hasznos > Egyéb

Egyéb

Önkormányzati intézményi terembérleti díjak

Az intézmények terembérletével kapcsolatban érdeklődni a Polgármesteri Hivatalban Kajtor Gábornénál lehet az alábbi telefonszámon: 06-28-500-671
vagy e-mailban: az  eva.kajtor@aszod.hu címen.
Önkormányzati intézmények terembérleti díjai 2018

Falugazdász fogadó órák

A falugazdász elérhetőségét és fogadó óráit a csatolt dokumentumban tekinthetik meg.
Falugazdász fogadó órák

Maczó Tamás  falugazdász
Gödöllői körzetközpont
2100 Gödöllő, Szabadság tér 1.
Mobil: +36 30  418 3789
E-mail:  maczo.tamas@nak.hu
Web: www.nak.hu

PREGA 2018 Konferencia és kiállítás Program

Tisztelt kamarai tag! Tisztelt kiemelt partnerünk!

A PREGA – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállítást immár 4. alkalommal szervezi meg az Agroinform.hu mezőgazdasági portál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával együttműködésben. Az esemény fókuszában idén a megoldások és a megtérülés áll.

A konferenciára idén mintegy 700, a precíziós gazdálkodásban érdekelt résztvevőt várnak, akik a közel 70 elismert szakember előadásának segítségével olyan megoldásokat ismerhetnek meg, amelyek Magyarországon még nem elterjedtek, vagy még nem is léteznek. A mintegy 35 szakmai kiállítói standon ezeknek a megoldásoknak a gyakorlati bemutatóját is megtekinthetik az érdeklődők.

A konferencia hagyományaihoz ragaszkodva ez alkalommal is neves külföldi előadók számolnak be a precíziós gazdálkodás nemzetközi irányairól és előrelépéseiről, köztük Dr. Nicolas Temblay, a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület elnöke és Viacheslav I. Adamchuk, a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület (ISPA) főtitkára.

A konferencia plenáris előadásai után szántóföldi, kertészeti, állattartási és élelmiszeripari szekciókra osztva folytatják a szakmai munkát, ezzel is biztosítva azt, hogy a résztvevők az érdeklődési körüknek megfelelő szakmai információkkal gazdagodjanak.

A rendezvény időpontja: 2018. február 21.
Helyszíne a Hotel Aquaworld Resort****, Budapest, 1044 Budapest, Íves út 16.

Ha részvételi szándékát komolyan gondolja, február 11-ig az alábbi linken regisztráljon: https://www.agroinform.hu/prega_nak

További információ a www.prega.hu oldalon található.

Hitelintézeti fiók- és ATM-kereső alkalmazás

Pénzforgalmi keresőt hozott létre a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely az összes magyarországi hitelintézeti fiók és bankjegykiadó automata (ATM) elérhetőségét és szolgáltatási adatait tartalmazza.
Az alkalmazást ezen az oldalon találja meg.

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság az egyenlő bánásmód követelményének megvalósulását ellenőrző autonóm állami szerv, az emberi méltóság garanciális intézménye.  Olyan panaszosok számára nyújt jogorvoslati lehetőséget, akiket diszkrimináció, azaz hátrányos megkülönböztetés ér. A hatóság a diszkriminációs folyamatok felismerését és megelőzését a jogalkalmazás mellett szakmai információkkal és kiadványokkal támogatja.
az egyenlő bánásmód hatóság megyei referensének ügyfélfogadása

Az Egyenlő Bánásmód Hatóságról itt tájékozódhat